Холтер за крвен притисок е постапка со која крвниот притисок се мери во текот на 24 ...

Коронавирусот може да предизвика симптоми кои траат и по неколку недели и месеци по исчезнување на ...

Горан Наумовски: Високата стручност и професионалност, достапноста, посветеноста и грижата за своите пациенти е мојот впечаток ...