Дурловски: Македонија е вирус за кој немате вакцина!

Во време на полициски час го „дезинфицираат” плоштадот во Паланка. Македонија е вирус за кој немате вакцина!, напиша оперскиот пејач Игор Дурловски на Фејсбук.

https://www.facebook.com/igor.durlovski/posts/3380771755274711

фото: ФБ