(ФОТО) Доктор Аголи од Дебар: „Ние сме на работа, вие седете дома“

Познатиот педијатар од Дебар, Арбен Аголи, на својот Фб профил  објави фотографија со две свои колешки, со полна заштитна опрема, и порака испишана на македонски и на албански јазик: „Ние сме на работа, вие седете дома“.

Од вчера во Дебар и Центар Жупа е прогласена кризна состојба.

фото: ФБ