(ФОТО)Ефектот на социјалното дистанцирање за заштита од коронавирус

Ефектот на социјалното дистанцирање за заштита од коронавирус. Почитувајте ги мерките и препораките. #ЗаштитиСе #СедиДома

фото: ФБ Венко Филипче