Најчевска по преполните болници и журките: И што да кажеш сега?

„Болниците се преполниле со ковид заразени. И повторно не можат да се лекуваат оние со други болештилаци.
А голем дел од овие заразениве се свадбосувале и се журкале и не се вакцинирале затоа што не веруваат во ковид пандемијата. И што да кажеш сега?“, пишува Најчевска.