Познатиот диџеј Ицко од „Антена 5“ почина од ковид-19

Ристо Меловски (48), уште познат и како диџеј Ицко од „Антена 5 Македонија“ почина од ковид-19, а утринава од него на социјалните мрежи се збогуваат неговите пријатели. Тој беше сопруг и татко на две деца.

Диџеј Ицко на Македонската јавноста ѝ е познат веќе повеќе 15 години. Дел од Антена 5 радио беше повеќе од 10 години.

Почивај во мир!