(ВИДЕО) Доктор Вело Марковски со интересна анализа за корон авирусот, за начинот на кој се пренесува и опасностите кои ни ги носи, каде згрешија Италија и Кина?

Дел од разговорот со д-р Вело Маркоски може да погледнете во продолжение.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6oczar3lJ5I

фото: PRT SC