(ВИДЕО) Сајкоски: Нашата нова реалност, пациент со корона прима инфузија надвор пред болницата!

Нашата „нова реалност“!
Пациент заразен од Ковид19 прима инфузија пред болницата во Кичево. Дали ова е тоа “се е под контрола” на министерот Венко Филипче???, напиша на својот Фб профил, Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓоргија Сајкоски.