29 лица новозаболени од корона вирусот во текот на вчерашниот ден

Бројот на новозаболени од коронавирус во земјава достигна бројка од 114 лица во последниве 24 часа, говорат податоците на Министерството за здравство. Детектирани се 29 новозаболени во текот на вчерашниот ден, од кои најголем дел се од Скопје, објави А1 ОН.

Текстот во целост на А1ОН