До денеска имаме вкупно 500 пациенти оздравени од КОВИД-19!

До денеска имаме вкупно 500 пациенти оздравени од КОВИД-19! Благодарност до медицинскиот персонал, пациентите и нивните семејства.
За да продолжиме успешно да се справуваме со коронавирусот, неопходна е поддршка и одговорност од сите граѓани. Да ги почитуваме мерките, затоа што само заедно ќе успееме, Напиша на својот ФБ профил министерот за здравство Венко Филипче.

https://www.facebook.com/filipce.venko/photos/a.1819648248342200/2372642509709435/?type=3&theater