Додека Филипче зборува за „Ковид 19“ некои дами му предлагаат разни нешта

Минситерот Венко Филипче кој е секојдневно присутен во нашите домови со редовните прес конференции предизвикува и интересни коментари на Фејсбук додека неговите прес конференции се емитуваат во живо.

Дамите го повикуваат министерот на заедничко пиење кафе, а некои дури го споредуваат орел или бел лебед.