(ФОТО) Македонец откри: Официјално, имам корона – отворен сум за прашања и мое искуство, но без глупости

ФБ статус:

Официјално, имам корона. денес 7 ми ден ми е со симптоми како грип. Се вратив во Мк во вторнико по 2 месеци отсуство. Од кола дома и толку. Отогаш сум во изолација и карантин, мислев грип но корона е. Успеав пратив брисеви и ми потврдија вчера. Отворен сум за прашања и мое искуство но без „curiosity kills the cat ”  глупости, стои во објавата на ФБ.

https://www.facebook.com/100001054892479/posts/3051103908268076/?d=n

фото: ФБ