(ФОТО) РТГ снимка VS COVID-19 пневмонија, сериозен случај со летален исход

Докторот Ненад Лазаров од Асоцијаци на млади лекари во периодов е доста активен на социјалните мрежи по повод ситуацијата со корона вирусот. Тој на ФБ напиша:

-Нормална РТГ снимка VS COVID-19 пневмонија, сериозен случај со летален исход.

Исто ко грип. NOT!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218187539419148&set=pcb.10218187540459174&type=3&theater

 

фото: ФБ ненад Лазаров