(ФОТО) Во Клиничкиот кампус „Мајка Тереза“, интензивно се работи на подобрување на инфраструктурата

ФБ статус на министерот за здравство Венко Филипче:

-Во Клиничкиот кампус „Мајка Тереза“, интензивно се работи на подобрување на инфраструктурата – се прави уште една лента на главниот влез на Клинички центар за возила за Итната медицинска помош за влез кон Ургентниот центар на хируршките клиники, како и нова улица зад Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби со цел подобрување на пристапот кон оваа Клиника.

https://www.facebook.com/filipce.venko/photos/pcb.2342113812762305/2342112169429136/?type=3&theater