НАЈНОВА ВЕСТ: Се проширува трањето на полицискиот час

Од среда 8 април полицискиот час ќе започнува во 16 часот и ќе завршва во 5 часот наутро, додека во викент полицискиот час нема да завршува и ќе трае од 16 часот во петок до 5 часот во понеделник. Се очекува ова наскоро да го соопштат властите во текот на денов.