Ние сме на работа да ве информираме – ве информираме да си седите дома!

Новинарката, ТВ лице и водителка, Даниела Павлеска која работи во Македонската радио телевизија, заедно со нејзиниот колега Валентин Поповски испрати силна порака до пошироката јавност.

Тие повикаа сите да седат дома, како што е и препораката на Владата.

„Ние сме на работа за да информираме. Ве информираме да си седите дома“, е пораката која тие ја испратија.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=759431747918593&set=a.118487365346371&type=3&theater