Родилки од Охрид и Куманово инфицирани со корона, едното бебе починало

Родилки од Куманово и Охрид инфицирани од корона вирус. Двете се пренесени на клиниката во Скопје. Според телевизијата едно од новороденчињата починало. Телевизијата се повикува на извори во здравството. При тоа не прецизира од која од родилките починало бебето.

https://www.facebook.com/111220626921688/videos/205117434078675/?v=205117434078675

 

Извор: Канал 5