(ВИДЕО) Премиерот Спасовски во контрола на полицискиот час

Премиерот Оливер Спасовски во обиколка на Скопје каде прв пат во историјата се спроведува мерката  „Полициски час“.

ВИДЕО ИЗЈАВА

https://www.facebook.com/o.spasovski/videos/215513522866948/