Филипче: Само со добра дисциплина, здравствениот систем може да го издржи ударот

Само таму каде што има добра дисциплина, здравствениот систем може да го издржи овој удар. Не постои здравствен систем во светот којшто ова може да го издржи сам – на теретот на рамењата само на здравствените работници, напиша на својот ФБ профил министерот за здравство Венко Филипче.

https://www.facebook.com/filipce.venko/videos/224195615360182/?epa=SEARCH_BOX