(ФОТО)Прв случај на корона во Тетово: Од понеделникот барав татко ми се тестира!

Министерството за здравство го објави првиот случај на корона во Тетово, за кој претхорно на Твитер беше објавено:

Од понеделникот молам за лекарска помош за татко ми 69 години, на секој број се јавив и во СК и во ТЕ, НИКОЈ не покажа грижа од надлежните, за денес на тестот за корона да испадне ПОЗИТИВЕН. Поздрав од Тетово, стои во објава на Твитер.

фото: Твитер