Шест пациенти со Ковид-19 починаа во последниве 24 часа

Шест пациенти заболени од корона вирус починаа во последниве 24 часа, дознава Алсат. Според информациите, 4 од нив починале во Клиниката за инфективни болести, а 2 во „8 Септември“.

Со ова вкупниот број на починати лица со Ковид-19 изнесува 44.

фото: Архива